Matematik

Ligebenet trekant

15. december 2008 af ssovic (Slettet)

1 spørgsmål:

- I en trekant ABC er topvinklen C 120 grader... c=16

hvordan beregner jeg siderne og arealet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2008 af okerne (Slettet)

brug sinus relationer


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2008 af mathon

grundvinklerne er
(180°-120°)/2 = 90°-60° = 30°


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Ligebenet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.