Matematik

SVÆR opgave

16. december 2008 af crew (Slettet)

Hej. er der en der kan løse denne opgave?

Figuren viser grafen for funktionen g der har forskriften: g(x) = x + 1/x

Der oplyse desuden at arealet af området mellem graferne er 2 1/6.

Bestem ∫ f(x)dx ∫ der skal stå 3 øverst af og 1 nederst

Figur:
http://peecee.dk/upload/view/145066
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af peter lind

Brug at arealet = ∫(g-f)dx=∫gdx-∫fdx


Skriv et svar til: SVÆR opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.