Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

nogen der kan kryptere ogdekryptere

16. december 2008 af Llamas (Slettet)

nogen som kan kryptere og dekryptere ordet KRYPTOGRAM ud fra primtallene p=11 og q=19

pq= 209    φ(n) = (p – 1)(q – 1) = (11 – 1)(19 – 1) = 180
Jeg vælger e = 7, da det opfylder 0 < e < φ(n) og (e, φ(n)) = 1
d = 103


Skriv et svar til: nogen der kan kryptere ogdekryptere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.