Fysik

MJ/kg = J/g?

16. december 2008 af mm :) (Slettet)

Brændværdien for en gasflaske er 46,0 MJ/kg.. jeg vil gerne have det i J/g. er det bare 46*10^9?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af Stenalt (Slettet)

Må være 46 KJ/g... Bare del med 1000 i tæller og nævner..


Svar #2
16. december 2008 af mm :) (Slettet)

hvor meget giver det så i J/g? jeg får det til 46 MJ/kg * 10^9 = 46000.000.000 J/g..


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2008 af mathon

46,0 MJ/kg = 46,0*106 J/(103 g) = 46,0*106-3 J/g = 46,0*103 J/g = 46 000 J/g


Skriv et svar til: MJ/kg = J/g?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.