Matematik

parabler??

16. december 2008 af sussso (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgave:

Y= x i anden +2x+3

tak(;


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad skal du med den? Finde dens rødder? Tegne grafen for den? Bestemme toppunkt? osv.


Svar #2
16. december 2008 af sussso (Slettet)

Ja, skal finde, T,D og X, og tegn grafen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du bliver lige nødt til at beskrive hvad de betegnelser er, da jeg ikke er van til den notation.


Svar #4
16. december 2008 af sussso (Slettet)

Hmm, her er formlen:

Y= x i anden +2x+3  (Kan ikke lige finde ud af at lave tegnen i anden).

Toppunktet: (-b/2a,y)

D= b i anden - 4ac

X= -b ( så den der plus/minus tegn) Kvartratroden af D / 2a


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2008 af Daniel TA (Slettet)

Formlerne kan jeg godt, du skulle bare lige sige hvad de forskellige ting er.

Nu skal du bruge at et andengradspolynomium er beskrevet på følgende måde

y=ax2+bx+c

Og hvis du skal finde rødderne, altså x sætter du ovenstående lig med 0.

Nu skal du bare sætte tal ind i dine formler.


Svar #6
16. december 2008 af sussso (Slettet)

okay, taj(:


Skriv et svar til: parabler??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.