Matematik

retvinklede trekanter

17. december 2008 af detfedenavneroptaget (Slettet)

Har lidt problemer med denne opgave, jeg skal udregne vinkler og sider i en retvinklet trekant udfra disse oplysninger.

siden b=2a(siden a)      c=17,9


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af mathon

a2 + (2a)2 = c2

5a2 = c2

a = c/√(5).....


Svar #2
17. december 2008 af detfedenavneroptaget (Slettet)

tak


Skriv et svar til: retvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.