Matematik

hvorfor er cos(Θ) = dh/ds?

19. december 2008 af bobsaget (Slettet)

sidder og bøvler med matematikken til min srp, jeg er gået totalt kold, kan nogen hjælpe mig?

hvorfor er hvorfor er cos(Θ) = dh/ds?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Du må have en retvinklet trekant (eller noget tilnærmelsesvist), hvor dh er den hosliggende katete og ds er hypotenusen, altså noget, der differentielt set er en retvinklet trekant, men det ville være meget nemmere, hvis du fortalte lidt om opgaven, i stedet fir at vi skal gætte


Skriv et svar til: hvorfor er cos(Θ) = dh/ds?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.