Fysik

Fra hestekræfter til joule

19. december 2008 af andrass (Slettet)

Hej hvordan regner jeg 121g/BHPh om til enheden g/MJ ???

Hurtigt svar ønskes :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

brug 1 hestekraft = 2,685*106 Joule


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2008 af lany (Slettet)

#1: En hestekraft er udtryk for en effekt, og ikke en energi. 1hk=735,5 W (metrisk hestekraft).

Den engelske hestekraft har værdien 1 hk=745,7 W, og det er denne effekt, der er omregnet til 1 hestekrafttime=2,685*106 J. Jeg går ud fra det er den metriske hestekraft, der skal benyttes i opgaven. Man kan således benytte, at 1 hestekrafttime=2,648*106 J.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#2 Ja jeg skulle ahve skrevet hestekrafttime


Skriv et svar til: Fra hestekræfter til joule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.