Matematik

Procent af

01. januar 2009 af Eddikesur (Slettet)

Hjælp venligst med denne opgave:

Den 1. august var der 63.764 gymnasielever, hvoraf 29.915 gik i 1.g.

1) Hvor mange procent udgjorde 1.g'erne af samtlige gymnasielever?

2) 31,62 % gik i 2.g. Hvor mange elever gik i 3.g?

3) Af 1.g'erne var 56,47 % piger. Hvor stor en procentdel udgjorde 1.g-pigerne af samtlige gymnasielever?
 


Svar #1
01. januar 2009 af Eddikesur (Slettet)

Er det her korrekt?

1)

(29.915/63.764)*100 = 46,92 %

2) 

46,92 % + 31,62 % = 78.54 %

100 %-76,54 % = 21,46 %

3)

(29915/100)* 56,47 = 16893

(16893/63764)*100 = 26,49 %


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. januar 2009 af mathon

1)
29.915/63.764 = 0,4692 = 49,92%

2)
(100- 31,62-49,92)% = 21,46%

3)
(0,5647*29.915)/63.764 = 0,5647*(29.915/63.764) = 0,5647*0,4692 = 0,2649 = 26,49%


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. januar 2009 af mathon

tastfejl:

0,4692 = 49,92%   →   0,4692 = 46,92%


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2009 af janett90 (Slettet)

Eddikesur - dine svar er rigtige bortset fra nummer 2. Opgaven var at finde ud af hvor mange elever der var. Ikke hvor mange %


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. januar 2009 af mathon

korrekt:

2)  0,2146 * 63.764 = 13.684


Skriv et svar til: Procent af

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.