Fysik

3-faset vekselslstrøm

04. januar 2009 af Maaanse (Slettet)

Hej
jeg skal lave fysik-rapport til imorgen, og er meget i tvivl om 3-faset vekselstrøm??

Maaanse


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2009 af mathon

                                           urod(t)        = U*sin(ω*t)

                                           ustamme(t) = U*sin(ω*t+(2π/3))

                                           utop(t)        = U*sin(ω*t+(4π/3))

 


Svar #2
04. januar 2009 af Maaanse (Slettet)

Hehe, det forstår jeg så ikke så meget af (;

Kan du evt. forklare det lidt nærmere? .. med ord måske? :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=622009


Skriv et svar til: 3-faset vekselslstrøm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.