Matematik

Hvis det tal man slutter med....

06. januar 2009 af facebookkongen (Slettet)

er 84 % af det tal, man starter med, hvor mange % har man så lagt til og derefter trukket fra???

Jeg mener det er 40% hvad mener i

Hilsen Søren


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2009 af Danielras (Slettet)

Forstår sgu ikke lige hvad du mener.


Svar #2
06. januar 2009 af facebookkongen (Slettet)

Danielras< Du skal se bort fra de 40%, det er bare hvad de skriver som facit bagerst i en                            8. klasse matematikbog, men nogen gange er der bevidst fejl i deres facit for at forvirre foældrene tror jeg....


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2009 af Danielras (Slettet)

Det er mere formuleringen omkring først at lægge til og så trække fra. Kan du ikke skrive formuleringen direkte af fra bogen (hvis du ikke allerede har gjort det)?


Svar #4
06. januar 2009 af facebookkongen (Slettet)

Jo det er nemlig formuleringen fra bogen, jeg forstår det heller ikke, det virker mere som en gåde end et regnestykke... Skal nok lige følge op på den når jeg får en forklaring :-)


Svar #5
07. januar 2009 af facebookkongen (Slettet)

100 * (1+40%) * (1-40%) = 84

100 * 1.4 * 0.6 = 0.84 = 84%

tja dette skulle være løsningen, jeg fatter stadig ikke en skid, ha ha men jeg er jo også blikkenslager...


Skriv et svar til: Hvis det tal man slutter med....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.