Matematik

Vektor 3-space

08. januar 2009 af 171089 (Slettet)

Hej..

Håber der er nogen der kan hjælpe med en eksamens opgave:

Bestem en forskrift udtrykt eksplicit ved de variable t og s for funktio-
nen f, og løs dernæst ligningen f(1, s) = 0.

Når vi har 3 vektorer: a_t = (t,2,t^2)    b_s = (1,s,1) og c = (0,1,2)

Tak på forhånd..


Skriv et svar til: Vektor 3-space

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.