Matematik
Naturfag
30. oktober 2004 af
danielruhmann (Slettet)
K=420/t
K=kondital t=tiden (målt i min.) for 2000 meter.
En løber bruger 12,5 minutter på denne distance. Beregn konditallet (helt tal).
Er det så så enkelt at man bar siger: K=420/12,5=33,6 =34
Altså har vedkommende et kondital på 34?
K=kondital t=tiden (målt i min.) for 2000 meter.
En løber bruger 12,5 minutter på denne distance. Beregn konditallet (helt tal).
Er det så så enkelt at man bar siger: K=420/12,5=33,6 =34
Altså har vedkommende et kondital på 34?
Svar #1
30. oktober 2004 af *A* (Slettet)
Nu kender jeg ikke umiddelbart så meget til kondital men det virker rigtigt det du gør
Svar #3
30. oktober 2004 af danielruhmann (Slettet)
Efter en måned øges konditallet med 20%, efter 2. yderligere 10%, og efter 3. 5%.
Hvor hurtigt løbes de 2000 meter på, efter 3 måneder?
Det er bar og sige:
34+20%, 34+1,2 =35,2
35+1,1 =36
36+1,05 =37
Så siger jeg 420/37=t
t=11,5 minutter
Hvor hurtigt løbes de 2000 meter på, efter 3 måneder?
Det er bar og sige:
34+20%, 34+1,2 =35,2
35+1,1 =36
36+1,05 =37
Så siger jeg 420/37=t
t=11,5 minutter
Svar #4
30. oktober 2004 af danielruhmann (Slettet)
Og for at finde forbedringen i konditallet siges der:
34*1+r=37 <=> (1+r=37/34=1,09 <=> r=1,09-1=9%
altså 9% forbedring
34*1+r=37 <=> (1+r=37/34=1,09 <=> r=1,09-1=9%
altså 9% forbedring
Skriv et svar til: Naturfag
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
