Fysik

Laser

08. januar 2009 af Ida22 (Slettet)

Hej håber der er nogen der kan hjælpe med denne opgave.

En pulseret rubinlaser har en bølgelængde på 694,4 nm og en pulstid på 12 ps. Hver puls bærer en energi på 150 mJ.

1) Beregn længden af en puls og antallet af fotoner i en puls.

Vh Ida


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Til længden: s=v*t, hvor v=c

Til antal fotoner: N=150mJ / E1, hvor E1=(hc)/λ


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2009 af frodi_11 (Slettet)

det er forkert!


Svar #3
16. januar 2009 af Ida22 (Slettet)

det går nok fandt selv ud af den:)


Skriv et svar til: Laser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.