Matematik

x^4-2x^3

11. januar 2009 af culaz (Slettet)

Hej allesammen .

Hvordan finder jegh nulpunkter på denne ligning: x^4-2x^3

Jeg ved den skal sættes lige med nul, men kan ikke huske hvordan man gør, når der kun er 2 enheder ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

sæt x3 uden for en parantes, sådan her x3*(x-2)=0<=>x=0 eller x=2


Svar #2
11. januar 2009 af culaz (Slettet)

Mange tak :D


Skriv et svar til: x^4-2x^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.