Matematik

hjælp

11. januar 2009 af Nazey (Slettet)

er der nogen der hjælpe mig, for jeg kan simpelthen ikke udregne det!!!! :)

1. opg: 6(2x – 5) = 3x + 15
 

2. opg: 3,4/x + 2,4/3x = 7
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Opgave 1 : Gang ind i paranteserne.

Opgave 2: Gang igennem med x.


Svar #2
11. januar 2009 af Nazey (Slettet)

opgave 1:

6(2x-5)=3x+15

12x-30=3x+15

12x/3x - 30 = 3x/3x + 15

4x-30=15

4x=15+30

4x=45

x=45/4

X=11,25

opgave 2:

3,4/x + 2,4/3x= 7

3 * 3,4/3*x + 2,4/3x= 7

og resten kan ikke finde ud af!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Din overgang fra 2. til 3. linje er forkert.

I opgave 2 skal du gange igennem med x - ikke med 3.


Svar #4
11. januar 2009 af Nazey (Slettet)

jamen hvorfor skal jeg gange med 2, for at jeg skal have en fælles nævner, skal jeg gange med 3 eller havd??? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Jeg har intet sagt om at gange med 2 eller 3. Jeg har bare sagt, at din overgang fra anden til tredje linje er forkert.


Svar #6
11. januar 2009 af Nazey (Slettet)

nååårrrh sorrry min fejl!!!


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Det går nok - prøv at tage opgaven igen. :)


Svar #8
11. januar 2009 af Nazey (Slettet)

ved du hvad, jeg dropper det bare, kan ikke finde ud af det, men tak alligevel! :-P


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.