Matematik

Matematik A?

11. januar 2009 af - CB (Slettet)

hej..

jeg går i 2.g og har nu haft matematik på A i halvandet år, og kan mærke at det afterhånden er blevet rigtig svært at følge med.. Jeg har svært ved at lave de afleveringer og lektieer jeg får for, og har også svært ved at deltage aktivt i undervisningen, hvilket jeg er ved at være ret træt af.. Derfor ville jeg høre om der måske er nogen der har nogle ideer eller tricks til hvad jeg selv kan gøre for at blive bedre..  ?

på forhånd tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Jerslev

#0: Har du svært ved opgaverne i afleveringerne eller svært ved at forstå beviserne og lign. i den daglige undervisning?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
11. januar 2009 af - CB (Slettet)

Altså jeg kan som sådan godt forstå beviserne og lign. i undervisnigen, her har jeg bare svært ved selv at kunne forklare det mundtligt. Men det er faktisk mest når jeg kommer til opgaverne jeg synes det bliver svært, for ofte kan jeg ikke gennemskue hvordan jeg skal tage hul på opgaven. Her ved jeg godt at ekstraopgaver ville være en god ide, men jeg ved bare ikke hvilke slags opgaver jeg skal starte ud med.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af Nicolai1991 (Slettet)

Har det præcis på samme måde, men er bange for, at der ikke er andet for, end at gennembanke det ind i hovedet, for derefter at lave opgaverne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2009 af Jerslev

#2: En god måde at forberede sig selv til opgaverne på er at følge med i de eksempler, der nok bliver gennemgået i timerne. Skriv dem ned, og hvis der er tid til det, så skriv fremgangsmåden ned, for mange af opgaverne er typeopgaver; dvs de samme slags opgaver blot med forskellige tal.

Når du så sidder med en opgave hjemme, kan du finde dit "regneeksempel" frem og se, hvordan fremgangsmåden for den beregning nu var, og på den måde kan du få løst nogle af opgaverne.

Med hensyn til beviserne, så lad være med at tænke på dem før til eksamen. Brug læseferien på at få beviserne på plads og hvis muligt find en kammerat at øve fremlæggelserne af beviserne sammen med.

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Matematik A?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.