Matematik

Hjælp!!!

16. januar 2009 af Tullenulle (Slettet)

Bestem løsningen til ligningsssystemet 3x+4y =10     4x-3y=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2009 af Is this it? (Slettet)

må du bruge solve på cas værktøj?


Svar #2
16. januar 2009 af Tullenulle (Slettet)

kan det ikke gøres uden lommeregner


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2009 af Haider7

Du skal Bruge "Lige Store Koeffiecienters Metode"


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2009 af Is this it? (Slettet)

du isolér den ene variabel i den første ligning og indsætter dette udtryk i den anden ligning derefter isoleres den tilbageværende variabel i denne ligning. når du har bestemt denne kan den føres tilbage til den første ligning.. det giver x=2 y=1


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2009 af Haider7

Nemig


Skriv et svar til: Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.