Matematik

Bestem løsning

17. januar 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Jeg har de her to:

4x+5y=13

og

x-y = 1

og så skal jeg bestemme løsning til lingnings systemet..

Er der en enkelt måde at gøre det på ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Gang den sidste ligning med 4 og træk de to ligninger fra hinanden ... så kan du finde y. x bestemmes ved at indsætte y i en af de to ligninger


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. januar 2009 af kimor (Slettet)

Er det ikke bare to ligninger med to ubekendte!?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2009 af misterkylle (Slettet)

løsningen skulle gerne være x=2 og y= 1


Skriv et svar til: Bestem løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.