Matematik

Hjælp til areal beregning

18. januar 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Jeg har den her opgave som jeg har kigget rigtig længe på..

men kan simpelthen ikke finde frem til hvad jeg skal gøre.

Opgaven er en vedhæftet fil

Vedhæftet fil: matematik.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Areal=ab-3*4=ab-12
desuden ved du at 100=a+b+(a-3)+4+3+(b-4)=2a+2b … løs denne for b og indsæt i den første ligning
 


Svar #2
19. januar 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Kan godt se pointen i de formler du har skrevet..

Men hvordan kan jeg regne mig frme til b?


Svar #3
19. januar 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

*frem


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2009 af Dynin (Slettet)

... du har 100=2a+2b dvs 50=a+b dvs b=50-a


Svar #5
19. januar 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Hm ja okay..

men hvordan kan jeg bruge det?

Undskyld.. er lidt dum til matematik :I


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Det indsættes i første ligning ....

Areal=ab-12=a*(50-a)-12=-a2+50*a-12 ........... hvor a>3 og b>4 og a+b=50


Skriv et svar til: Hjælp til areal beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.