Matematik

Hjælp!

18. januar 2009 af muslile (Slettet)

a) x + 1/x = 1 (her skal jeg gange med x, så det bliver en andengradsligning, ikke? hvordan?)

b) x^4 - 5x^2 + 4 = 0 (?)

c) 5(x+12)^2 - 12 = 0 (?)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2009 af ibibib (Slettet)

a) Ja, gang hvert led med x.

b) Sæt t=x2 og dermed t2=x4.

c) Løses ved alm. regneregler.


Svar #2
18. januar 2009 af muslile (Slettet)

hjælp til a og b ^_^"


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.