Matematik

Rigtig svære opgave har bruge for lidt hjælp

20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

ligning nummer 1

5x + 30 -7 gange 2 = 2x + 31 - 6

uligheden 1

6x - 3 > 2x + 13


Svar #1
20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

har ikke kun bruge for resultatet os hvordan man laver det


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. januar 2009 af Dynin (Slettet)

#ulighed 1

6x-3>2x+13            ligger 3 til begge sider og trækker 2x fra begge sider

4x>16                      dividere med 4

x>4

... hvad betyder 5x + 30 -7 gange 2 = 2x + 31 - 6? Står der 5x+(30-7*2)=2x+(31-6) eller?


Svar #3
21. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

ved det heller ikke der står bare løs ligningen 5x + 30 -7 gange 2 = 2x + 31 - 6


Svar #4
21. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

Men tak for hjælpen


Skriv et svar til: Rigtig svære opgave har bruge for lidt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.