Matematik

besem f'(1)

21. januar 2009 af biqqu (Slettet)

Når man skal bestemme f'(1) i denne opg. f(x)=4√x skal man vel bare indsætte 1 på x's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af m-lauridsen (Slettet)

så skal du sætte 1 ind på x's plads og så differentiere derfra

kan sige dig så meget at det giver 2

du kan jo også starte med at differentiere udtrykket og så bare sætte 1 ind, udtrykket differentieret er 2/x^0,5

så det er til at gøre...


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2009 af FætterFeta (Slettet)

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2009 af mathon

ja
med
f '(x) = 2/√(x)


Svar #4
21. januar 2009 af biqqu (Slettet)

det forstår jeg ikke, hvis man sætter 1 på x's plads får man: 4√1 = 4*1 = 4


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Du skal huske reglen m. f(x)=kvad.x . f'(x)= 1/2kvad.x

(;


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2009 af mathon

f '(1) = 2/√(1) = 2/1 = 2


Skriv et svar til: besem f'(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.