Matematik

beløb vokser

21. januar 2009 af Dotter aKa Carl Mar (Slettet)

Et beløb på 2500 kr vokser med 3% p.a. Opskriv en formel der angiver beløbets værdi efter x år.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af Isomorphician

Kig på kapitalfremskrivningsformlen, også kendt som renteformlen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2009 af mukka (Slettet)

kn=K*(1+3)n

k- kapacitalen

n= antal terminer

1+r fremskrivningsfaktor

kn= værdien efter antal terminer

bagefter ganger du det bare med 100


Skriv et svar til: beløb vokser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.