Matematik

3 spørgsmål hjælp ,

22. januar 2009 af Gidik (Slettet)

hej folk er der en der kan være sød og kig på opgaven?

spørgermålene:

1: Hvor mange procent udgjorde antallet af indlagte på lejrehospitalet i forhold til antallet af henvendelser til lejrehospitalet?

2: Hvor mange henvendelser i alt kan er forventes i 2001, hvis skademønstret er det samme som i 1996?

3: hvor mange indlæggelser forventes i alt på lejrehospitalet g Silkeborg syghus i 2001, hvis skademønstret er det samme som i 1996?

jeg kunne ikke lave de 3 spørgsmål er ik en der kan være sød og hjælp mig hvad jeg skal,og hvordn dt skal laves, ????

opgaven ser sådan ud..

UHELD PÅ LEJREN

på landslejren er der et døgnbemandet hospital med læger og sygeplejersker. desuden er der en dagsbemandet lægevagt i en skurvogn kaldet `" skadeskuret". Lægevagten tager sig af mindre skrammer og snitsår. det er meget sjældent, at der sker alvorlige uheld. de typiske skader er  forstuvninger, snit- og brand-sår.

STATISTIK FRA LANDSLEJREN I 1996

1 423 henvendelser i alt

*803 henvendelser på lejrhospitalet

*620 henvendelser i " skadeskuret"

________________________

Af de 1 423 personer, der henvendte sig, blev:

* 75 indlagt på lejrehospital

*5 indlagt på Silkeborg Syghus

___________________________

De 1423 henvendelser svarer til , at ca 14% af alle deltagere henvendt sig på en enten lejrehospital eller i " skadeskuret"...

takker alle


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) Find først antal indlagte (Ind.), find dernæst antal henvendelser (Henv.), så er (Ind./Henv) det søgte tal. Skal du have det i procent, skal du gange med 100.

2) 1423 = 14% <=> 1423/14 = 1% <=> (1423/14) * 100 = 100% = ??

Nu kan du selv prøve resten


Svar #2
22. januar 2009 af Gidik (Slettet)

jeg takker men, kan du ikke forklare det på en anden måde... ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis der kommer ti mennesker og spørger om du vil låne dem 100 kroner og du kun siger ja til de tre, så har du sgt ja til 3/10 af personerne, hvilket svarer til 3/10 * 100 = 30% af dem.


Skriv et svar til: 3 spørgsmål hjælp ,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.