Matematik

Reducering (S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST

22. januar 2009 af Lebello (Slettet)

Kan nogen hjælpe med denne reducering?

(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST

På forhånd tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. januar 2009 af dnadan (Slettet)

hint: kig på dine kvadratsætninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2009 af Nicolajx (Slettet)

(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST <=>

S^2-T^2+ST-ST-S^2-T^2-2ST+2ST <=>

-2T^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) Sæt (S+T) udenfor en parantes: (S+T)*(S-T-(S+T)+2ST=(S+T)(S-T-S-T)+2ST=(-2ST)(S+T)+2ST=

-2ST-2T2+2ST=-2T2


Skriv et svar til: Reducering (S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.