Fysik

lille fysik hjælp

22. januar 2009 af Pernille-2 (Slettet)

god aften (:

En lysstråle sendes ind mod et spejl med en indfaldsvinkel på 25°. Fra spejlet reflekteres lysstrålen og rammer derefter en rektangulær plexiglasklods. Klodsens sider er parallelle med spejlet. Lysets hastighed i plexiglasset er 3/4 c. Lyset passerer gennem klodsen og kommer og ud på den anden side. Find brydningsvinklen for lysets passage ind i og ud af klodsen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Uden helt at huske det, så lyder det som om du får brug for refraktionsloven n1sin(θ1)=n2sin(θ29, hvor n,=c/v1 og n2=c/v2


Svar #2
22. januar 2009 af Pernille-2 (Slettet)

kan du ikke præcisere hvad udtrykkene betyder og hvor jeg skal sætte tallene ind :s?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jeg har ikke bøger mere, så jeg kan ikke forklare det i detaljer, men det bygger på Huygens princip og nogle geometriske betragtninger, det må stå i den bog


Skriv et svar til: lille fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.