Matematik

Hvad er talrækken

22. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

2 5 7 10 13  -------     ----------    ---------

4 8 10 20 22 44   ---------      ---------        ----------


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Den nederste dobler op, lægger to til. Dobler op, lægger to til.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) Hvis A og B er rationelle tal>1, så 1/A + 1/B = 1, så er [n*A]*n= 1,2 3..., hvor [n*A] betyder den hele del af A og n*[B*n]=1,2,3, så bliver 2. række her 2,5,7,10,13


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) [34/13], [2*34/13], [3*34/13], [4*34/13]...,  osv, hvor [ ] betegner heldelen af tallet. Næste to tal i rækken bliver så 15 og 18


Skriv et svar til: Hvad er talrækken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.