Matematik
eksp. forskrift
03. november 2004 af
Veeand (Slettet)
Hej.
Jeg har to punkter (6;16) og (12;10), og jeg får min forskrift til at blive:
56,1524^* 1,232x.
Problemet er, at min b-værdi ikke stemmer overens med min graf.
Hjælp vil blive værdsat.
På forhånd mange tak
Jeg har to punkter (6;16) og (12;10), og jeg får min forskrift til at blive:
56,1524^* 1,232x.
Problemet er, at min b-værdi ikke stemmer overens med min graf.
Hjælp vil blive værdsat.
På forhånd mange tak
Svar #1
03. november 2004 af Cas_sen (Slettet)
hvordan kan man få 2 punkter til andet end en ret linie ?
Svar #4
03. november 2004 af frodo (Slettet)
du finder a ved formlen:
a=(Y2/y1)^(1/(x2-x1)), som jeg får til 0,925
b finder du så ved:
b=y1*a^(-x1)=y2*a^(-x2)
a=(Y2/y1)^(1/(x2-x1)), som jeg får til 0,925
b finder du så ved:
b=y1*a^(-x1)=y2*a^(-x2)
Skriv et svar til: eksp. forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
