Matematik

Aflevering

26. januar 2009 af Helski (Slettet)

Sidder og bøvler lidt med en sidste opgave i min matematik afl...

Opgaven lyder:

Skitser grafen for f(x) = e^x - 2x og benyt differentialregning til at argumentere for grafens forløb...

Tænker selv man måske skal nævne at den er kontinuert samtidig differentiabel..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af mathon

ekstrema

monotoniforhold


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af mathon

f '(x) = ex - 2

ekstremum kræver:
f '(xo) = exo - 2 = 0

exo - 2 = 0
exo = 2
xo = ln(2)
 


Svar #3
26. januar 2009 af Helski (Slettet)

takker:)


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.