Matematik

retvinklet trekant

26. januar 2009 af jessicaj (Slettet)

i en retvinklet trekant ABC, hvor C er ret, er A=150 og b= 8. bestem vinkel B og de to andre sider.

jeg fandt lille c ved

c= 8/sin(15) =31

a= 31*sin(15)= 8

vinkel B = cos-1(8/31) b/c eller 180-90-15 =750

er der nogen som ville kigge på det og se om det er rigtigt, jeg synes nemlig ikke helt at det stemmer


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af ibibib (Slettet)

c = 8/cos(15o)


Svar #2
26. januar 2009 af jessicaj (Slettet)

ser det ellers rigtig ud så


Svar #3
26. januar 2009 af jessicaj (Slettet)

jeg kan ikke få det til at gå op så?

hvis jeg regner med de tal går det ikke op


Svar #4
26. januar 2009 af jessicaj (Slettet)

er der nogen som kunne sige hvad i får


Skriv et svar til: retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.