Engelsk

nogen der har tid til rette 9 sætninger.?

26. januar 2009 af KME89 (Slettet)

Hun var overrasket over, at hun fik stillingen

- She was surprised over to get the Stilling?

Kirken var bygget af en dansker

- The church was buildt by a Danish

skuespillet var forfærdeligt kedeligt, så vi gik tidligt.

The act was terribly boring so we left early

Selv om hun prøvede mange gange at nå den øverste hylde, lykkedes det hende ikke.

- Even though she tried many times to reach the top shelf, it was a success her not.

Min far har købt et gammelt fjernsyn.

- My father has buyed an old television

Vi vidste ikke, hvad der var sket med vores søn, men politiet gav os et godt råd.

- We didn't know, what had happened with our son, but the police gave us a good piece of advice.
 

Du må hellere købe nogle andre løbesko.

- You have rather buy some other running shoes.

der var mange mennesker, som så bryluppet i TV.

- there were many people, who saw the wedding in TV.

De to unge mødtes om aftenen.

- The two young people met at night.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af Isomorphician

surprised over = surprised to

the Stilling = the position

...

buildt = built

a Danish = a Dane

....

act = play

...

it was a success her not = she did not succeed

....

buyed = bought

...

with our son = to our son

....

you have rather buy = you should rather buy

....

in TV = on TV


Svar #2
26. januar 2009 af KME89 (Slettet)

1.Hun var overrasket over, at hun fik stillingen

- She was surprised to get the position

2.Kirken var bygget af en dansker

- The church was built by a Danish

3.skuespillet var forfærdeligt kedeligt, så vi gik tidligt.

The play was terribly boring so we left early

4.Selv om hun prøvede mange gange at nå den øverste hylde, lykkedes det hende ikke.

- Even though she tried many times to reach the top shelf, she did not succeed

5.Min far har købt et gammelt fjernsyn.

- My father has bought an old television

6.Vi vidste ikke, hvad der var sket med vores søn, men politiet gav os et godt råd.

- We didn't know, what had happened with to our son, but the police gave us a good piece of advice.
 

7.Du må hellere købe nogle andre løbesko.

- You should rather buy some other running shoes.

8.der var mange mennesker, som så bryluppet i TV.

- there were many people, who saw the wedding on TV.

9.De to unge mødtes om aftenen.

- The two young people met at night.

Er det rigtigt nu ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2009 af Isomorphician

Kig engang mere på 2 og 6 igen


Svar #4
27. januar 2009 af KME89 (Slettet)

Hehe okay har fundet ud af det :) tak for hjælpen


Skriv et svar til: nogen der har tid til rette 9 sætninger.?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.