Engelsk

Tid til at se på 10 sætninger?

27. januar 2009 af KME89 (Slettet)

1. They succeded to find the hidden treasure

- They succeeded to find the hidden treasure

2.He uses to go shopping every afternoon.

-He used to go shopping every afternoon.

3.I am terrible hungry.

- I am terribly hungry.

4. He is not used to walk his dog

-He is not used to walk his dog ?

5.The four men has planed the bomb attack

-The four men has planed the bomb attack

6. People with a normally life would'nt do a thing like that.

-People with a normally life wouldn’t do a thing like that.

7. Of cause they never payed attention to anybody but themselves.

-Of cause they never pay attention to anybody but themselves

8. The phone ringed constant.

-The phone ringed constantly.

9.A terrible accident happend for two days ago.

-A terrible accident happened for two days ago.

10. A lot of money have been stealed in the robbery.

- Lots of money have been stoled in the robbery.


Svar #1
27. januar 2009 af KME89 (Slettet)

#0
 

Nogen der har tid til at se om jeg har fået de fejl der nu skulle være i sætningerne?

1. They succeded to find the hidden treasure

- They succeeded to find the hidden treasure

2.He uses to go shopping every afternoon.

-He used to go shopping every afternoon.

3.I am terrible hungry.

- I am terribly hungry.

4. He is not used to walk his dog

-He is not used to walk his dog ?

5.The four men has planed the bomb attack

-The four men has planed the bomb attack

6. People with a normally life would'nt do a thing like that.

-People with a normally life wouldn’t do a thing like that.

7. Of cause they never payed attention to anybody but themselves.

-Of cause they never pay attention to anybody but themselves

8. The phone ringed constant.

-The phone ringed constantly.

9.A terrible accident happend for two days ago.

-A terrible accident happened for two days ago.

10. A lot of money have been stealed in the robbery.

- Lots of money have been stoled in the robbery.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2009 af Isomorphician

succeeded to find = succeded in finding

walk his dog = walking his dog

men has planed = men have planned

normally = normal

cause = course

ringed = rang

for two days ago = two days ago

have been = has been

stoled = stolen


Skriv et svar til: Tid til at se på 10 sætninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.