Engelsk

Korrekte ord og præposition. 14 sætninger.

31. januar 2009 af KME89 (Slettet)

Indsæt det korrekte ord.

1. Do you THINK this is a good film? (mean/think)

2. She was SCHOCKED to hear that he smoke so much (schocked/choked)

3. Unfortunately he FELL in to the river. (fell/felt)

4. It is their MEANING that he should exercise more. ( meaning/opinion)

5. John TOLD that he had been drunk on New Year's Eve. (said/told)

6. Jane was extremely happy because she had found a new JOB. (work/job)

7. The MURDER was never caught. (murder/murderer)

Indsæt den korrekte præposition.

1. He was accused FOR a serious crime. ?

2. The shoplifter was seen BY the police.?

3. FOR some reason he lost his job.?

4. She is very good AT playing chess.?

5. They are going to a party ON Sunday.?

6. I hope my advice will be AN use to you.?

7. I have IN fact told you several times.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2009 af Isomorphician

2: schocked = shocked

4: Opinion

7: Murderer

...

1: for = of

6: an = of


Svar #2
31. januar 2009 af KME89 (Slettet)

Kan man virkelig godt sige: Of use to you? hvad vil det sige på dansk. :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2009 af Isomorphician

of use = til nytte


Skriv et svar til: Korrekte ord og præposition. 14 sætninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.