Matematik

differentialligning

01. februar 2009 af delidolu (Slettet)

Nogen som kan fortælle hvad man gør i sådan en opgave .. ?

bestem til differentialligningen

y'=5y

den løsning, hvis graf går gennem punktet P(0,4)

:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af nunu1989 (Slettet)

Brug cas. :

desolve ( y´ = 5y and y(0) =4 , t, y)


Svar #2
01. februar 2009 af delidolu (Slettet)

nårhja :D tusinde tak :D


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.