Matematik

cas

01. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Hej, min lommeregner er netop lige løbet tør for batteri! Så Ville spørger om der var nogen der gad at trykke disse 3 punkter ind hver for sig (differentialregning)

1. f(x) = ((kvdr(x))/(2+x))

2. g(x) = ((3-2x)/(kvdrx))

3.h(x) = ((2*kvdr(x)-1)/(2*kvdr(x)+1))

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af Lisianthus (Slettet)

1. ((-0,5 *(x-2)) / (kvdr(x)* (x+2)^2))

2. -(x+1,5) / (x^(3/2))

3. ((0,5) / (kvdr (x) * ((kvdr(x) + 0,5)^2)))

Her er hvad jeg får :)


Skriv et svar til: cas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.