Fysik

Kondensator strømstyre

05. februar 2009 af leetmachine (Slettet)

Hej jeg er igang med et fysik projekt hvor det ville være praktisk at finde strømstyrken af en kondensator. Er der nogen der ved hvordan jeg kan gøre det?:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af mathon

opladning

eller

kortslutning?


Svar #2
05. februar 2009 af leetmachine (Slettet)

Ved kortslutning


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2009 af mathon

kortslutning gennem en resistor R

i = (uo/R)*exp(-t/τ)  =  io*exp(-t/τ)

hvor
τ = RC


Svar #4
09. februar 2009 af leetmachine (Slettet)

tak for det



Skriv et svar til: Kondensator strømstyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.