Engelsk
KORT engelsk oversættelse
07. november 2004 af
studerende19 (Slettet)
Hej.
Vil nogen tage et kig på min oversættelse?
Dansk:
I året 1620 landede en lille gruppe englændere på Amerikas østkyst i det nuværende Massachusetts. De tilhørte forskellige Calvinistiske trosretninger, havde hjemme i England gjort oprør mod den anglikanske kirke og havde derfor måttet forlade England. De drog først til Leyden i Holland, men opdagede snart, at de heller ikke der kunne undgå forfølgelse.
På skibet Mayflower sejlede 102 puritanere, pilgrimsfædrene, som de senere blev kaldt, over Atlanterhavet til Amerika for der at finde den religiøse frihed, som de havde savnet i Europa.
Engelsk:
In the year 1620 a small group of Englishmen landed on the east coast of America in what is now Massachusetts.
They belonged to different Calvinistic creeds, had rebelled against the Anglicans church home in England and had therefore been bound to leave England.
At first they went to Leyden in Netherland but discovered soon that they could not avoid/escape persecution there either.
On the Ship Mayflower 102 Puritans, the fathers of pilgrims as they was called, sailed across The Atlantic to America to find the religious freedom which they had missed in Europe.
Vil nogen tage et kig på min oversættelse?
Dansk:
I året 1620 landede en lille gruppe englændere på Amerikas østkyst i det nuværende Massachusetts. De tilhørte forskellige Calvinistiske trosretninger, havde hjemme i England gjort oprør mod den anglikanske kirke og havde derfor måttet forlade England. De drog først til Leyden i Holland, men opdagede snart, at de heller ikke der kunne undgå forfølgelse.
På skibet Mayflower sejlede 102 puritanere, pilgrimsfædrene, som de senere blev kaldt, over Atlanterhavet til Amerika for der at finde den religiøse frihed, som de havde savnet i Europa.
Engelsk:
In the year 1620 a small group of Englishmen landed on the east coast of America in what is now Massachusetts.
They belonged to different Calvinistic creeds, had rebelled against the Anglicans church home in England and had therefore been bound to leave England.
At first they went to Leyden in Netherland but discovered soon that they could not avoid/escape persecution there either.
On the Ship Mayflower 102 Puritans, the fathers of pilgrims as they was called, sailed across The Atlantic to America to find the religious freedom which they had missed in Europe.
Svar #1
07. november 2004 af Marcus (Slettet)
I det nuværende Massachusetts = in present Massachusetts
Måttet forlade England = had to leave England
På skibet Mayflower = Onboard the ship Mayflower
Måttet forlade England = had to leave England
På skibet Mayflower = Onboard the ship Mayflower
Svar #2
07. november 2004 af studerende19 (Slettet)
what is now Massachusetts er opgivet som glose.
Takker for de to andre:)
Takker for de to andre:)
Skriv et svar til: KORT engelsk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
