Matematik

f(3) = 2,56

12. februar 2009 af stray (Slettet)

Hvis fremskrivningsfaktoren er 0,8 og f(3) = 2,56, hvordan kan man så bestemme begyndelsesværdien?

Håber i vil hjælpe mig, for jeg er virkelig kørt fast i det her : )


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2009 af mathon

f(x) = b*0,8x

f(3) = b*0,83 = 2,56

hvoraf b beregnes ...........


Svar #2
12. februar 2009 af stray (Slettet)

okay ^^ tusind tak


Skriv et svar til: f(3) = 2,56

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.