Fransk

hjælp til årstal på fransk

14. februar 2009 af halolo (Slettet)

Hej

er der nogen, der ved hvad f.eks. 1534, 1629 og 1632(årstal) hedder på fransk. Skal bruge det til en fremlæggelse, men kan ikke lige huske hvordan man siger tallene, så håber nogen kan hjælpe ved at skrive det med bogstaver. det er også fint, hvis I bare skriver et af tallene, så finder jeg nok ud af de andre vha. det. På forhånd tak:)


Brugbart svar (4)

Svar #1
14. februar 2009 af sushimix (Slettet)

Tror at det er sådan her:

1629 = seize-mille-vingt-neuf

Hvor mille er hundrede, og hvis det så er fx 1991 så siger man bare: Dix-neuf-mille-quatre-vingt-ounze


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. februar 2009 af lepetitdanois (Slettet)

Gør på denne måde:

1534; mille cinq cent trente quatre, som er ét tusind fem hundrede fireogtredive

eller

1534; quinze cent trente quatre, som er femtenhundrede fireogtredive


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. februar 2009 af Francoise (Slettet)

1534 = quinze-cent-trente-quatre eller mille-cinq-cent-trente-quatre

1629 = seize-cent-vingt-neuf eller mille-six-cent-vingt-neuf

1632 = seize-cent-trente-deux eller mille-six-cent-trente-deux


Skriv et svar til: hjælp til årstal på fransk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.