Matematik

trigonometri

16. februar 2009 af ireland (Slettet)

i en trekant er <A = <C = 24 grader og b= 16,48. bestem a og c


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt sinusrelationen til at finde de resterende sidelængder i det du kan beregne cinkel B ved kendskab til vinkelsummen i en trekant.


Svar #2
16. februar 2009 af ireland (Slettet)

hvordan gør man det


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvilken del af det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

du kender vinkelsummen i en trekant og da du kender to vinkler kender du dermed også den 3.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2009 af Dynin (Slettet)

.. og så kan du fx bestemme a med


Svar #6
16. februar 2009 af ireland (Slettet)

jeg kender jo kun en vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. februar 2009 af Dynin (Slettet)

#6 du kender også B ... se #4


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Trekant ABC er ligebenet, idet  vinkel A = vinkel C, og så er a = c. Højden fra B deler trekanten i to kongruente retvinklede trekanter. Cos (C) = ?


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.