Matematik

differentialregning

18. februar 2009 af biqqu (Slettet)

Først har jeg lige et par spørgsmål.

1. hvad er forskellen på af differentiere et udtyrk og finde den afledet funktion?

2. Jeg skal i en opg., angive f'(x) uden brug af cas. Opgave hedder:

f(x) = 3x - 5x

f'(x) = x * 3x-1 - x * 5x-1

3. Hvad er forskellen mellem at finde f'(x) og f'0) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af ibibib (Slettet)

1. Det er det samme.

2. Du roder rundt i regnereglerne: (3x) ' = 3x / ln(3)

3. f '(x) er en funktion. Når du indsætter 0 i stedet for x i f '(x), beregner du tallet f '(0).


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.