Matematik

Sinus og cosinus

22. februar 2009 af *SarahSimone* (Slettet)

Hey jeg sidder med en opgave hvor jeg skal finde

Hg & VH jeg for opgivet at:

H=70* h=7 cm & i=5 cm

Mit spørgsmål er, hvordan finder jeg de to ubekendte?

Håber i kan hjælpe

Sarah Simone


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2009 af Jerslev

#0: Der mangler vist noget.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
22. februar 2009 af *SarahSimone* (Slettet)

Der er desværre ikk opgivet mere i opgaven :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2009 af Jerslev

#2: Opgaven kan ikke løses. Du mangler at angive visse ting i #0. Læs det lige igen.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
22. februar 2009 af *SarahSimone* (Slettet)

Min opgave lyder sådan her:

I en trekant  GHI er givet H 70 grader h 7 cm i 5 cm

du skal bestemme hg & VH

Det er alt hvad der står skrevet i min opgave...


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. februar 2009 af kleif

#3 Hvorfor skulle den ikke kunne løses?

#4 Kig på sinusrelationen her:
http://formel.dk/matematik/geometri/Trekant/vilkaarlig%20trekant.htm


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2009 af Jerslev

#5: Tja, hvis man ikke ved, hvad der menes med Hg, VH, H, h og i er det jo lidt svært. =)

- - -

mvh

Jerslev


Svar #7
22. februar 2009 af *SarahSimone* (Slettet)

JA det nemlig det hører li min lærer i morgen :), smutter i seng :)


Skriv et svar til: Sinus og cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.