Matematik

trigonometri

25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

I en trekant ABC kendes: <A=72, b=4,1 og c=3,8

Beregn a:

Cosinusrelationen:a^2=b^2+c^2-2*b*c*cos(72) = 21,621

Beren længden af højden på siden b. Jeg har fået den til 3,61401 .. men det virker ikke rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Det er korrekt.

Husk at a = √21,621


Svar #2
25. februar 2009 af biqqu (Slettet)

når ja, når man tager kvdr(21,621)=4,64984 .

Men er den næste rigtig?  hvor jeg skal beregne længden af højden på siden b.. tror det virker korrekt, nu hvor jeg har fået a til noget lignende.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Det er korrekt.


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.