Matematik
funktion i 2 variabler
28. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg sidder med en opgave der lyder:
Beskriv kort hvad en funktion i 2 variabler er, og indsæt 3 talpar i følgende funktion f(x,y)=2x + 3y - 1
Er der nogen der kan hjælpe?
Beskriv kort hvad en funktion i 2 variabler er, og indsæt 3 talpar i følgende funktion f(x,y)=2x + 3y - 1
Er der nogen der kan hjælpe?
Svar #1
28. april 2003 af Jean
En (reel) funktion af to variable er en funktion der sender et punkt i R^2 (en to-dimensional vektor) over i R (de reelle tal).
Som eksempel kan du indsætte (x,y) = (0,0) og i dette punkt antager f værdien -1.
Som eksempel kan du indsætte (x,y) = (0,0) og i dette punkt antager f værdien -1.
Svar #2
28. april 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg har spurgt en lektiebrevkasse her på nettet hvordan jeg skulle lave opgaven go fik atvide at
f(x,y)=2x + 3y - 1 skulle give f(3,5)=2·3+3·5-1=20
jeg er helt rundt på gulvet jeg kan ikke finde hovede eller hale i det.
f(x,y)=2x + 3y - 1 skulle give f(3,5)=2·3+3·5-1=20
jeg er helt rundt på gulvet jeg kan ikke finde hovede eller hale i det.
Skriv et svar til: funktion i 2 variabler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
