Matematik

terrænløb

10. november 2004 af sybille (Slettet)
første spørgsmål:

der løbes 2000m. Pia løber de første 500m på 2min.
- med hvilken hastighed ( km i timen) løb pia de 500m?
formlen der skal bruges er: v= 0,06*s/t

næste spørgsmål:

de sidste 150m løbes med en hastighed på 18 km i timen.
- hvor lang tid tager det at løbe de 150m?
ps.
v: er hastigheden i km i timen
s: er længden i meter
t: er tiden i minutter

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2004 af frodo (Slettet)

v=(s/1000)/(t/60) <=> t=60s/(1000v)

Skriv et svar til: terrænløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.