Matematik

springhaler

01. marts 2009 af asrtocamp (Slettet)

for springhaler gælder, at deres vægt med god tilnærmelse er proportional med længden  i 3 potens.

indfør passende betegnelser og opskriv en formel, der angiver vægten af en springhale udtrykt ved længden.

nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

V = k·L3

Skriv selv hvad V, k og L er.


Svar #2
01. marts 2009 af asrtocamp (Slettet)

kan man ikke sige x=L3


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Nej, men du kan skrive

y = k·x3


Svar #4
01. marts 2009 af asrtocamp (Slettet)

hvad kan k stå for


Svar #5
01. marts 2009 af asrtocamp (Slettet)

så begge muligheder kan lade sig gøre


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2011 af Super8 (Slettet)

 Hvilke tal har du sat ind som k og x? 


Brugbart svar (1)

Svar #7
09. februar 2011 af trlne (Slettet)

jeg sidder med den samme opgave lige nu.

Jeg har skrevet ligningen som:

V=t*L^3

V= vægten

t = tiden 

L= længen


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. februar 2011 af KimK7 (Slettet)

nice!.. er selv lige kommet til opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. december 2011 af Megabyte (Slettet)

Hvorfor vil folk have tid med?
Det er jo kun vægten som skal defineres ud fra længden?! - Der skal ikke defineres en udvikling!


Skriv et svar til: springhaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.