Matematik

please hjælp med liningerne

01. marts 2009 af thomzz (Slettet)

løs lgningerne:

4x + 6 = 3X + 6

2(X-3)=3(X+1)

please med udregninger

vil blive så ..... glad hovedet er helt koldt please hjælp
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Den første: træk 6 fra på begge sider, derefter trækker du 3x fra på begge sider. Den anden: gang ud, så får du 2x-6=3x+3 og så skal du igen til samle x'erne på den ene side og tallene på den anden side.


Skriv et svar til: please hjælp med liningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.