Matematik

reducering

01. marts 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg skal reducere følgende brøk: ((8a3*b*a-2)/((2b)2)) .. jeg får det til noget andet fra hvad svaret er

= ((8a3*b*(1/a2))/((2b)(2b)) = ((8a3*b*(1/a2)*aa)/(4b2)) = ((8a3*b*1)/(4b)) = ((8a2)/4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af CDJ (Slettet)

Reduceret: 2ab

Var det bedre?


Svar #2
01. marts 2009 af biqqu (Slettet)

min lommregner siger at de reduceret udgave hedder: ((2a)/(b))


Svar #3
01. marts 2009 af biqqu (Slettet)

hvordan får du den til 2ab #1


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

8a3*b*(1 / a2) / (2b)*(2b) = 8a3*b / (a2*2b*2b) = 8a3*b /(4a2*b2) = 2a / b


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.