Matematik

en lille opgave

05. marts 2009 af Ras71 (Slettet)

Her er lidt at hygge sig med jeg gik kold på opg 4 har kæmpet en del med resten

Vedhæftet fil: Ak2-uge10.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du finder arealet A(a,b) = a*b+pi*(a2/8). Omkredsen = a+2b+(a/2)*pi = 5 m. Find a af den sidste ligning og sæt udtrykket ind i den første, så du får A(b)=,  find så dA/db og sæt det lig 0. Jeg får a=0.89m


Svar #2
05. marts 2009 af Ras71 (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: en lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.